Libes

Händelserik helg

Publicerad 2012-05-13 19:59:08 i Vardagslivet,

Helgen skulle vara lugn och sansad men blev istället fullproppad! Jag är världens lyckligaste tjej och har världens finaste vänner; i fredags ordnades en överraskningsfest för mig här hemma i Hässleholm. Tårarna rann när jag såg alla och insåg vad de hade gjort för min skull. Kvällen blev hur lyckad som helst, och jag är evigt tacksam för den dagen! Fick jättefina presenter och roliga presenter (lägger upp bilder sen).

Igår och idag har jag jobbat på IKEA, debut igår i restaurangen och debut idag i bistron. Jag gillar stället. Människorna verkar trevliga och arbetsuppgifterna är helt okej. Kul att möta nya människor hela tiden! Har dock fått träningsvärk i ryggen efter igår, haha! Känner mig klen. Eller ovan. Fick reda på i torsdags att jag skulle jobba igår och de ringde idag på morgonen och sa att de behövde folk. Kul!

Nu ska jag städa mitt rum lite (med betoning på lite) och sen bara försöka vila. Nästa vecka jobbar alla treor med musikalen hela veckan! Kalastrevligt.

Om

Min profilbild

Linda Berg

I denna blogg får du läsa om mig, Linda. Jag läser till civilingenjör i industriell ekonomi på Blekinge tekniska högskola, andra året. På min fritid bakar jag gärna cupcakes och jagar ekologiskt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela